Bykultur.dk
Årets Bernhardt Nyheder

Årets Bernhardt 2018 – Kom med din kandidat!

Kom med din kandidat

Kender du en gade, et gårdrum, en plads, en bygning, et kvarter, en landsby eller noget helt syvende, hvor der er skabt et rigtig godt bymiljø og et fællesskab?

Så kan du indstille det som kandidat til den ærefulde bykulturpris, Årets Bernhardt, der er indstiftet af Foreningen for Bykultur i Aarhus.

Send senest 28. maj en mail til mosv@stiften.dk med et foto, der viser miljøet og en kort beskrivelse af, hvorfor det er værdifuldt for byen, kvarteret eller landsbyen. Skriv gerne også hvilke borgere, grupper eller foreninger, der har gjort en særlig indsats for at skabe miljøet.

– Prisen skal sætte fokus på, hvad beboerne i Aarhus Kommune oplever som helt særlige steder, der både rummer noget af byens, forstadens eller landsbyens historie, og som samtidig fungerer som et aktivt og inspirerende miljø, siger foreningens formand, arkitekt Bruno Viuf Larsen og fortsætter:

– Eneste krav for at komme i betragtning er, at det ligger i Aarhus Kommune, at projektet er skabt af private ildsjæle, og at miljøet i sin helhed ikke omfatter mere end 500 husstande. Projektet skal kunne betragtes som færdigt eller taget i brug.

Foreningens bedømmelsesudvalg udvælger derefter tre finalister, som præsenteres i Århus Stiftstidende og på stiften.dk, hvor der bliver mulighed for at stemme på, hvem der skal have Årets Bernhardt.

Prisen består af en fest med øl og pølser – og en designet bænk med Årets Bernhardt indgraveret eller, hvis vinderen foretrækker det, for eksempel et telt til brug for fest og sammenkomster for yderligere at styrke sammenholdet.

Prisen bliver overrakt 15. juni.

Indlæg der måske kunne interessere dig

Se billederne fra “Årets Bernhardt”-festlighederne i Spørring

Phillip Fangel

En bænk til “byens bedste baggård”

admin

En varm sommerdag på Nordre Kirkegård: Fejring og overrækkelse af Årets Bernhardt 2023

admin

Skriv en kommentar